• Krstarenja

  Krstarenja ove nedelje: Ponedeljak-Petak u 19:30,  Nedelja u 17:30 i 19:30

 • Jezik

 • Banner

  Proslave

  Vreme za vas

  Šta ćemo za devojačko veče? Svi su zauzeti, uklopiti sve za večernji izlazak ili za vikend van grada je poduhvat sam po sebi. Zato devojačko veče pretvorite u devojački dan. Imamo pravo rešenje za vas. Iznajmite naš brod i prepustite se uživanju dok mi radimo sve ostalo. Krstarenje našim brodom po Savi i Dunavu je jedinstveno iskustvo, a proslave ovog tipa se pamte za ceo život. Provozajte se brodom po Beogradu i uživajte u našem ketering servisu.

  Na našem brodu možete organizovati vaše venčanje. Tu smo da odgovorimo na sve vaše zahteve i želje. Intimna atmosfera vašeg dana je zagarantovana. Imamo stručno osoblje, spremno da vam izađe u susret u svakom trenutku. Jedinstveno iskustvo venčanja na reci za vas i vaše goste će vaš dan učiniti nezaboravnim. A i matičar će se provesti nikad bolje.

  Bilo da slavite rođendan ili želite dan za sebe i svoje prijatelje… Na Horizontu možete da organizujete proslave i doživite nezaboravne trenutke. Naš restoran i otvorena terasa su savršeni za uživanje u panoramskom razgledanju grada. Predah koji vam je potreban, vreme za vas.

   Rezerviši

   Brod Horizont je tu za sve vrste proslava koje vi zamislite. Pozovite nas da krenemo da dogovaramo vaš nezaboravan dan.

   Mesto polaska:

   Beton hala, Beograd

   Vreme polaska:

   po dogovoru

   Trajanje ture:

   po dogovoru

   Cena ture:

   u zavisnosti od izabrane opcije

   Kapacitet:

   do 150 gostiju + bend

   Pozovite nas za više informacija.