• Krstarenja

  Krstarenja ove nedelje: Ponedeljak-Petak u 19:30,  Nedelja u 17:30 i 19:30

 • Jezik

 • Banner

  Korporativni događaji

  Budite drugačiji od drugih

  Za poslovne partnere, korporativne ručkove, seminare i team building-e. Za novogodišnje korporativne zabave. Korporativni događaji na brodu Horizont se ne propuštaju! U svakom slučaju, idealan je trenutak da svoje poslovno okruženje zamenite pogledom na reku. Napravite predah i zapravo uživajte u korporativnom druženju, bilo sa kolegama ili poslovnim partnerima. Prikažite im Beograd iz drugog ugla i postavite temelje dugoročne i stabilne saradnje. Ovakvi korporativni događaji će im ostati u najlepšem sećanju.

  Žurku iz kancelarije prebacite na brod i provedite dan sa kolegama. Učvrstite odnose i dođite do sjajnih ideja koje možda mogu da promene svet. Poslovni ručkovi u zagušljivim restoranima su prečesti, zato je brod Horizont pravi odgovor na novonastalu situaciju.

  Naši licencirani vodiči će predstaviti Beograd i njegove znamenitosti pored kojih prolazite. Tu su da odgovore i na dodatna pitanja o Beogradu, ali svakako poslušajte priču o gradu koji leži na dve reke. Beograđani veoma poštuju reke i imaju poseban odnos prema njima. Obezbedite svojim poslovnim partnerima da osete moć koju imaju naše reke i izbliza dožive ulivanje Save u Dunav.

   Rezerviši

   Za vas organizujemo sve po želji. Možete izabrati koktel varijantu, kompletan ručak ili samo piće. Kod nas možete da organizujete seminare, predavanja i u potpunosti se izdvojite u moru istih konferencijskih sala. Ukoliko želite tematsku vožnju, pozovite nas da se dogovorimo.

   Mesto polaska:

   Beton hala, Beograd

   Vreme polaska:

   po dogovoru

   Trajanje ture:

   po dogovoru

   Cena ture:

   u zavisnosti od izabrane opcije

   Pozovite nas za više informacija.