Blog banner

Blog

26. 12. 2021.

Nova godina na Horizontu

Protekle dve godine su bile turbulentne, neprevidive, ali za nas svakako uzbudljive. Zajedno sa vama započeli smo ovo krstarenje, i bez vas ništa od toga ne bi bilo moguće. Želimo da vam se zahvalimo na podršci i poverenju koje ste nam pružili. Da pokažemo koliko nam značite.

Retrospektivu godine kojoj se bliži kraj ćemo tek raditi, ali ništa nije toliko važno kao da činjenica da ste vi zadovoljni i da se sa nama uvek dobro zabavite.

A simbolika našeg imena je dovoljna da poželite da započnete novogodišnje slavlje na našoj palubi. Novi horizonti su tek pred vama. Mi verujemo u vas i tu smo da se radujemo vašim poslovnim i privatnim uspesima tokom cele godine.

 

Dođite da zajedno odbrojavamo do Nove godine, da nazdravimo svemu što je iza nas i pozdravimo sve što nam tek dolazi. Verovatno imate isplaniran doček negde u gradu, ali zato smo pripremili Novogodišnji matine od 18h do 20h. Radimo zagrevanje za novogodišnju noć dvočasovnim krstarenjem, tako da na doček stižete u pravom prazničnom raspoloženju. Uz gratis piće počinjemo, a ostale izbore prepuštamo vama. Muzika i dobar provod kod nas zagarantovani. Rezervišite svoj termin na vreme.

 

Prvog novogodišnjeg dana imamo Krstarenje otvorenog srca. Ovo je specijalno namenjeno porodicama sa decom, kao podrška humanitarnom karakteru organizacije Ulica otvorenog srca. Svi zainteresovani roditelji sa decom treba da rezervišu svoj termin za 1.1.2022. u periodu od 12h do 13:30h. Jednoipočasovno gratis krstarenje biće neverovatan događaj za vaše mališane. Otvoriće im apetit za nove avanture, videće svoj grad iz druge perspektive i proširiti svoje vidike. Upoznaće Savu i Dunav jedan na jedan i imaće to jedinstveno iskustvo da osete moć velikih reka ispod svojih malih stopala koja tek počinju svoj životni put.

 

Želimo vam da vam Nova godina donese mnogo uspeha, zdravlja i osmeha. U osmesima se krije istinska sreća, tu se kriju velike ljubavi. Želimo vam da iskusite sve što će vas činiti srećnim, da doživite velike stvari, a uživate i u onim najmanjim. Želimo vam mirne vode i blistavi horizont u kom god smeru da idete.

 

Kada u ponoć podignete čašu, znajte da mislimo na vas. Živeli!

 

Vaš tim sa Broda Horizont