Blog banner

Blog

31. 12. 2021.

Deda Mraz i novogodišnje odluke

Nova godina je simboličan početak nečeg novog, puna optimizma i velikih planova. Istovremeno, to je vreme darivanja i verovanja u čuda.

Deda Mraz ima strašno ozbiljan zadatak da svim dobrim ljudima dostavi poklon, ali kako su gužve u saobraćaju, možda malo zakasni. Šalu na stranu, nadamo se da ste uspešno završili kupovinu i pakovanje poklona, kao i da vas niko nije uhvatio kako ih postavljate ispod jelke. Ako niste, imate još malo vremena, a svakako vam niko neće zameriti ako pokloni stignu u januaru. Uvek se radujemo poklonima, zar ne?

 

Želimo vam da vam se ostvari sve što ste zamislili u narednoj godini, na poslovnom i privatnom planu. Takođe, želimo vam da ispunite svoje novogodišnje odluke.

 

Koncept novogodišnjih odluka je odličan motivacioni alat jer nam pomaže da preuzmemo kontrolu nad sopstvenim životom, da imamo osećaj ostvarenosti i da izgradimo samopouzdanje. Bez obzira koliko odluka ispunite, makar to bila samo jedna, osećaj je neverovatan. Sam čin pristupanja odlukama nam daje dodatnu motivaciju da gradimo bolji svet za sebe i druge. Samim tim stičemo dodatno samopouzdanje, a to otvara nove mogućnosti da ostvarimo ono što želimo.

Bez obzira na to što su odluke u većini slučajeva uglavnom lične, vaše zadovoljstvo uspehom biće dovoljno da možda motiviše nekog vama bliskog… I tako redom. Mislite o tome!

 

Naša novogodišnja odluka je da nastavimo da se družimo sa vama i u 2022, da budemo izvor avantura i novih spoznaja o rekama i glavnom gradu. Da postanemo vaš partner za poslovne proslave, privatne žurke i velika slavlja. Hvala vam još jednom na ukazanom poverenju. Krenite sa pisanjem novogodišnjih odluka. Mi smo tu da vas podržimo koliko možemo.

 

Sanjajte velike snove i ne plašite se da verujete u čuda! Jer sve je moguće.

Vidimo se u 18h na našem novogodišnjem matineu, gde se zajedno zagrevamo za najluđu noć.

Srećna Nova godina!